Problémát észlelt a gáznemű gépjármű üzemeltetése során? Esetleg szeretné az autó állapotát ellenőriztetni, vagy műszaki vizsga előtt áll? Autógáz szervizben színvonalas szolgáltatást vehet igénybe, profi szakemberek segítségével hamar megoldásra juthat.

Az autógázas járművek egyre népszerűbbek, hiszen költséghatékonyabb és biztonságosabb a működtetésük, mint a benzines típusoké. Sokat tehet a környezet óvásáért, ha ezen a módon üzemelteti az autót. A rendszeres és alapos ellenőrzés nélkülözhetetlen. A gyújtásrendszer átvizsgálása, a motorolaj állapotának ellenőrzése, a gyújtógyertyák és a szűrők cseréje, a szivárgásmentességről való meggyőződés elengedhetetlen feladatok. Az egyéb alkatrészeket sem hagyhatja figyelmen kívül, hiszen bármikor szükség lehet a cserére. Régóta jól működő autógáz szervizben nem csak az autógáz beszerelését vállalják, hanem javítanak is. Ha ügyel a gázüzemű jármű állapotára, és időben sor kerül az elhasználódott elemek pótlására, hosszú éveken át lehet elégedett. Hatékonyabban óvhatja a környezetet, és kedvezőbb feltételek mellett közlekedhet, mint benzines meghajtással.

Tapasztalt és hozzáértő szakemberekkel nyújtunk segítséget a gázüzemű gépjárművek ellenőrzésében, karbantartásában és javításában! Korszerű gépekkel dolgozunk, akár helyszíni kiszállással is elvégezzük a javítást. Műszaki vizsgáztatás, kettősüzemre alakítás és garancia időn túli javítás esetén szintén számíthat a segítségünkre. Ha még nem megfelelő módon üzemelteti a járművet, autógáz szervizünkben vállaljuk az autógáz beszerelést. Bővebb információért látogasson el a www.autogazszereles.hu weboldalunkra!

Bízza profi szakemberekre a gázüzemű gépjármű ellenőrzését és javítását! Forduljon hozzánk bizalommal, ha autógáz beszerelése mellett dönt! Vegye fel a kapcsolatot autógáz szervizünk munkatársaival a 06-70-944-7495-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk a szappanosautogaz@gmail.com e-mail címünkre, szívesen segítünk!