Csikorgó hangot hall a gumik felől kanyarodás közben? Félrehúzza a kormány, féloldalasan kopik a gumi, vagy rendellenességet észlel gyorsításkor, illetve fékezéskor? Mindezek a problémák a futómű helytelen működésére utalnak, ezért fontos, hogy minél hamarabb sor kerüljön a futómű beállításra.

futómű beállításának célja, hogy a kerekek helyzete, és a kormányzás geometriája vissza legyen állítva a gyári értékekre. Ha nincs rendesen beállítva a futómű, az autó nem reagál elég gyorsan az irányváltoztatásra, romlik az úttartása, ami miatt hamar bekövetkezhet a baleset. Amennyiben hosszú időn keresztül halogatja a futómű beállítást, a csapágy, és más alkatrész is meghibásodhat, így még nagyobb veszélynek teszi ki magát, és nagy összegek kifizetésére kell készülnie. Bizonyára felmerül Önben is a kérdés, hogy mi okozhatja a futómű elállítódását. Az elhasználódott alkatrészek, a járdaszegélynek való ütközés, a kátyúk, és egyéb tényezők is előidézhetik a problémát. A futómű ellenőrzése és beállítása nem sok időt vesz igénybe, és inkább megéri kifizetni, mint balesetet szenvedni, és komoly károkkal számolni. A futómű beállítása során gondosan beállítják a kerekek szögeit annak érdekében, hogy megfelelő legyen a dőlésük és az összetartásuk.

Hozzáértő szakemberekre bízhatja a futómű beállítást, és kifogástalan állapotban veheti át a gépjárművét, ha felkeresi cégünket, az AR-GO Bt.-t. Kedvező áron vállaljuk az ellenőrzést, a futómű beállítást, és az egyéb szervizelési feladatok ellátását. Korszerű eszközökkel dolgozunk, igyekszünk minél gyorsabban elkészülni a munkával. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásainkról a www.ar-go.hu címen található weboldalon!

Fordítson nagy figyelmet a futómű ellenőrzésre és beállításra, hiszen ezen múlhat a balesetmentes közlekedés! Vegye fel a kapcsolatot szervizünk munkatársaival, egyeztessen időpontot, és tegye fel a kérdéseit bizalommal! Hívja a 06-1-4319407-es telefonszámunkat, vagy küldjön nekünk üzenetet az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre!