Fontosnak tartja az autó kiváló állapotát? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy meghibásodás nélkül üzemeljen? Nem csak az alkatrészek rendszeres ellenőrzése fontos, hanem a tisztítás is, sőt, időközönként szükség van az alvázmosásra is, hiszen könnyen bepiszkolódhat, a sózott utak és az egyéb szennyeződések pedig komoly károkat is okozhatnak.

A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy rendbe tegye az autóját, és a teendők közül nem maradhat ki az alapos alvázmosás sem. A téli hónapokban rendszeresen szórták az utakat sóval, ami kiváló volt a csúszás megakadályozására, azonban az anyag lerakódik az alvázra is, ami miatt komoly károk keletkezhetnek. Nem érdemes kockáztatni, célszerű az alvázmosásra minél hamarabb időt szánni. Fontos, hogy tökéletes munkát végezzen, de egy autókozmetikában kiváló eredményre juthat. Ha tudja, kerülje el az automata rendszereket, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen technikával és vegyszerekkel történik a tisztítás. Az alvázmosás ugyanolyan fontos művelet, mint a többi alkatrész ellenőrzése és ápolása.

Megbízható autókozmetikában szabadíthatja meg a gépjárművet a szennyeződésektől, ha ellátogat hozzánk. A Niagara Carwash Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt, bármilyen feladat ellátására van szükség. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az autó kiváló állapotban legyen. Automata rendszer helyett speciális eszközökkel végezzük az alvázmosást, és finomabb technikával tisztítjuk meg a kényes részeket. Körültekintően, precízen dolgozunk. Ha szeretne más autókozmetikai szolgáltatást igénybe venni, nálunk szintén a legjobb helyen jár. Tájékozódjon a lehetőségekről a www.niagaracarwash.hu internetes oldalunkon!

Ne bízza a gépjármű tisztítását a véletlenre: távolítsa el a szennyeződéseket a mi segítségünkkel! Vegye igénybe megbízható szolgáltatásainkat, hogy elégedett lehessen! Lépjen velünk a kapcsolatba a 06-70-389-8290-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk a csepel.niagara@gmail.com e-mail címünkre!