Az elmúlt hetekben megtapasztalhattuk az igazi forróságot, amikor aki csak teheti, igyekszik klimatizált helyiségbe vonulni. Szerencsére ma már a legtöbb autóban is van klíma, ezért az utazással töltött idő is könnyebben átvészelhető. Viszont, ha a berendezés hatásfoka csökken vagy éppen egyáltalán nem hideg levegő jön belőle, akkor érdemes felkeresni egy megbízható szervizt, ami vállal autóklíma töltést, illetve szükség esetén javítást.

Az esetek többségében, ha azt tapasztaljuk, hogy nem hideg, hanem sokkal inkább meleg levegőt fúj a klíma, akkor autóklíma töltésre van szükség. A berendezés a működése során kis mértékben, de folyamatosan veszít a hűtőközegből, vagyis idővel elszivárog a gáz. A szervizben a szakemberek nyomáspróbával tudják ellenőrizni a rendszer tömítettségét. Ha ez azt mutatja, hogy a rendszer megfelelően működik, akkor a vákuumolás után elvégezhető az autóklíma töltés.

Nincs pontos szabály arra vonatkozóan, hogy milyen időközönként van szükség autóklíma töltésre. Ez sok mindentől függ, például a jármű típusától, az illesztésektől, az alkatrészek állapotától, de általában 2-3 évente kell beiktatni a töltést, melyet elvégezve újra kiváló hatásfokon használhatjuk tovább a berendezést.

Cégünk az autóklíma töltést rövid idő alatt biztosítja, méghozzá kedvező áron. Ha azt érzi, hogy a klíma nem a megszokott módon működik, bátran keressen fel minket, munkatársaink megállapítják a hiba forrását, majd rögtön orvosolják is a gondot. Természetesen a rendszer tisztításában és javításában is kedvező feltételekkel számíthatnak ránk Ügyfeleink.

Amennyiben úgy gondolja, hogy autóklíma töltésre van szüksége, esetleg szeretné kitisztíttatni a rendszert, szervizünkkel kapcsolatos bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.geniusztrade.hu weboldalra! Ha kérdése van vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon bizalommal hozzánk a 06-70-423-7655-ös telefonszámon vagy írjon nekünk a geniusztradekft@gmail.com e-mail címre, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben!