Megunta az autója színét, és azt szeretné, hogy a karosszéria egészen új külsőt kapjon? A matt fényezés nyeri el leginkább a tetszését, de sokallja az árát és a tisztítás körülményessége miatt is aggódik egy kicsit? Ne gondolja, hogy le kellene mondania a divatos megjelenésről, autófóliázás segítségével minden hátrány a múlté!

Nem mindenki kerül abba a szerencsés helyzetbe, hogy olyan autót talál magának, aminek a műszaki paraméterei mellett még a színe is tökéletesen megfelel. Ám ha mégis, az sem jelenti azt, hogy ne változhatna az ízlés az évek múlásával, így pedig a karosszéria sem fog már úgy tetszeni, mint annak idején. Ilyenkor nagyobb figyelmet kap a többi autó, és természetesen ezek közül is azok, amik kitűnnek izgalmas megjelenésükkel.

Remek érzés elképzelni, hogyan mutatna az autó egy igazán dögös matt fényezéssel, ehhez a választáshoz azonban igencsak elszántnak kell lenni. Egyfelől kifejezetten drágának számít, hiszen a metálfényezéshez hasonlóan ez is feláras, másfelől pedig különleges bánásmódot igényel. A matt fényezést nem lehet akármivel mosni, polírozni egyenesen tilos, a karcokat pedig csak az elem újrafényezésével lehet eltüntetni.

Mindez mégsem jelenti azt, hogy a matt fényezést továbbra is csak mások autóján lehet megcsodálni, autófóliázás segítésével ugyanis erről sem kell lemondani. A fényezésnél lényegesen olcsóbban, viszont ugyanolyan szép eredménnyel lehet fóliázni, így az autó éppen olyan lehet, amilyennek azt a tulajdonosa megálmodta, akár matt is. A fóliát a legkevésbé sem körülményes tisztítani, az pedig már csak megkoronázza mindezt, hogy az extra réteg óvja az eredeti fényezést.

Cégünk, az Autodekor.hu Bt. vállalja és profin végzi az autófóliázást Budapesten, természetesen akkor is, ha matt külsőre vágynak a tulajdonosok. Nézzen körül Ön is www.autodekor.hu weboldalunkon, és ha szolgáltatásunkat meggyőzőnek találta, forduljon hozzánk bizalommal! Hívja a +36-30-214-2763-as telefonszámot vagy írjon nekünk üzenetet a dekor@autodekor.hu e-mail címre!