Ön is minden helyzetben szeretné a legjobb kezekben tudni autóját? Szeretné megfelelően felkészíteni gépjárművét az aktuális szezonra? Segítünk! Vegye igénybe Ön is Gyulai Autószerviz Kft. professzionális szolgáltatásait! Opel Gyulai szervizünk óriási akciókkal várja az érdeklődőket, éljen tehát Ön is az Opel Gyulai roppant kedvezményes szerviz ajánlataival!

Milyen esetekben fordulhat bizalommal Opel Gyulai szervizünkhöz? Ha nem tudja hol tárolni az abroncsait, vagy szeretné használat előtt kitisztíttatni a klímáját vagy felkészíteni autóját a következő szezonra, keressen minket bizalommal, hiszen szolgáltatásainkat most még kedvezményes áron veheti igénybe!

Fontos kiemelni továbbá, hogy nem csupán Opel Gyulai szerviz szolgáltatásaink árait vittük lejjebb, de a különböző tartozékokra, gumiabroncsokra és a különböző csomag ajánlatainkra is százalékos kedvezményeket biztosítunk!

Amit pedig Opel Gyulai szervizünk további szolgáltatásairól tudni kell: műhelyünk a legmodernebb felszerelésekkel áll az ügyfelek rendelkezésére. Fontos megemlíteni azt is, hogy vállaljuk bármilyen típusú gépkocsi garancián túli szervizelését is!

Teljes körű szolgáltatásaink:

– garanciális javítások,

– szervizmunkálatok,

– karosszéria javítás,

– karosszéria fényezés,

– alkatrész kereskedelem,

– klíma fertőtlenítés,

– műszaki vizsgáztatás

Természetesen fordulhat bizalommal Opel Gyulai szervizünkhöz abban az esetben is, ha karambolos gépkocsik javításáról van szó! Ennek megfelelően bízza ránk sérült autóját, hiszen:

– a teljes körű biztosítási ügyintézést és a karosszéria javítást-fényezést márkától függetlenül végezzük,

– a teljes körű ingyenes ügyintézés velünk garantált,

– bontott és utángyártott alkatrészek beépítése ügyfél igény szerint.

Szeretne még több információhoz jutni Opel Gyulai szervizünkről? Ismerje meg közelebbről márkakereskedésünket és szervizünket a weboldalra kattintva, melyet a www.opelgyulai.hu címen érthet el. Kérdéseivel, kéréseivel keresheti bizalommal kollégáinkat! Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1/256-00-36-os telefonszámon, vagy kérje ajánlatunkat a honlapunkon található üzenetküldési űrlap kitöltésének segítségével! Várjuk bizalommal megkeresését!