A szikravédelem és a hővédelem jól ismert és széles körben használt eszköze nem más, mint a hegesztő takaró. A hegesztő takarót minden olyan munkaterületen használják, ahol hegesztéssel foglalkoznak. Akár rendszeresen, akár alkalmanként kerül elő a hegesztőgép, mindig megfelelően elő kell készíteni a munkadarabot és annak környezetét a láng elleni védelemre.

A hegesztő takaró speciális alapanyagból készül, az anyag pedig impregnált bevonattal egészül ki. A takarót egyszerűen csak rá kell teríteni a munkadarabra vagy a környezetében található tárgyakra, ha azok ki vannak téve a hegesztésből származó hőnek és szikráknak. Gyakran alkalmazzák a hegesztő takarót például autószerelő műhelyekben, ahol a hegesztés, csiszolás során keletkező szikrák, olvadék az autóüvegre, alkatrészekre juthat.

A hegesztő takaró a hővel, szikrával, olajokkal, savakkal, oldószerekkel szemben ellenálló, magas hőmérséklettel szemben hosszú távon is lehet számítani a védelmére. A lakatos és autószerelő munkákhoz egyszerűen alkalmazható, de annál hatékonyabb eszköz. Méretben többféle hegesztő takaró elérhető, ahogyan az alapanyag szempontjából is több változat létezik. Válasszon olyan hegesztő takarót, amivel a legjobban tudja szolgálni a hővédelmet és a szikravédelmet!

A www.westex.hu webcímen a Westex Kft. honlapja érhető el. A cégünk kifejezetten hőálló és szikraálló eszközök és anyagok forgalmazásával foglalkozik. Ezek a termékek kifejezetten az ipar számára készültek és azokban a munkakörökben nyújtanak hővédelmet, ahol a hegesztés jut a főszerephez. A kiváló ár-érték arányban kapható termékek használata a műhelyekben, gyárakban, üzemekben elengedhetetlen.

Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, ha úgy döntött, hogy tőlünk szeretne rendelni hőálló textileket és eszközöket, köztük a már említett hegesztő takarókat! Minden információt megadunk ahhoz, hogy a vásárlás igazán eredményes legyen! A részletes tájékoztatást kérje a westex@t-online.hu email címen vagy pedig hívjon minket a +36 94 510 102 telefonszámon!