Minden évszaknak és időjárásnak megvan a maga kihívása, ami még az olyan masszív járművekre is hatással van, mint amilyenek a terepjárók. Az őszi hónapokra jellemző a napokon át tartó esőzés, de manapság az is gyakran előfordul, hogy rövid idő alatt hullik extrém mennyiségű csapadék. Az így keletkező óriási pocsolyák városi környezetben is nehezen száradnak fel, de azokon a helyeken, ahol a terepjárók otthonosan mozognak, különösen megnehezíti a közlekedést a víz és a sár. A sárvédőperem szélesítő használata tehát őszre mindenképpen ajánlott!

Kétségtelen, hogy a terepjárók extrém környezetre lettek tervezve, így azt gondolhatnánk, hogy ezeknek a járműveknek nem jelentenek kihívást az őszre jellemző időjárási viszonyok és körülmények sem. A menet közben felverődő, majd beszivárgó sáros víz azonban komoly károkat okozhat az alkatrészekben, ezért a legmasszívabb terepjáróval sem ajánlott sárvédőperem szélesítő nélkül nekivágni az útnak. Az sem mellékes szempont, hogy a sárvédőperem szélesítő használatával kevesebb szennyeződés éri a járművet, így pedig meg lehet spórolni a mosással járó időt, energiát és pénzt.

sárvédőperem szélesítő tehát nem egy felesleges kiegészítő, hanem egy olyan eszköz, ami a biztonságot és kényelmet szolgálja, ezért minden terepjáró tulajdonosnak célszerű elgondolkodnia a vásárláson. Ma már bármelyik modellre meg lehet találni az ideális sárvédőperem szélesítőt, a felszereléshez azonban ajánlott szakember segítségét kérni.

Szeretné felkészíteni járművét az őszi hónapokra? A 4 wd Profi Shop Kft.-vel megteheti! Biztos lehet benne, hogy széles kínálatunkban megtalálja az Ön járművéhez való sárvédőperem szélesítőt, de számos egyéb, hasznos kiegészítőt is találhat nálunk, ha körülnéz www.4wdprofishop.hu weboldalunkon! Ha segítségre lenne szüksége a választásban, esetleg a kiszemelt termékkel kapcsolatban lenne kérdése, forduljon hozzánk a +36-83-900-030-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@4wdprofishop.hu e-mail címre, mindenben szívesen segítünk!