Számtalan olyan szakma van, ami rugalmasságot kíván a munkavégzés helyét illetően, hiszen egész nap mozgásban kell lenni, vagy éppen hosszabb utazásokra kell készülni. Ilyen esetekben rendszerint céges autó is jár a munkavállalóknak, amivel gyorsan és egyszerűen tudnak közlekedni nap, mint nap. Természetesen az autó fenntartási költségei ilyenkor nem a munkavállalót terhelik, hanem a céget, ez pedig azt jelenti, hogy érdemes kutatni a lehetőségeket, hogyan lehet csökkenteni az erre fordított kiadásokat. Remek megoldást jelent az autóüveg fóliázás, ami egyszeri beruházás, de hosszú távon képes csökkenteni a fenntartás költségeit! Hogyan?

Az autóüveg fóliázás segítségével kifejezetten elegánssá tehető a céges autó megjelenése, ami nem elhanyagolható tényező, különösen magasabb pozíciókban. Egy jó minőségű fólia azonban sokkal többet tud annál, minthogy dekoratív külsővel ruházza fel az autót, a legnagyobb előnye ugyanis az, hogy nem engedi felmelegedni az utasteret. Ha az utastérben optimális hőmérséklet uralkodik, abból egyenesen következik, hogy ritkábban van szükség a klímára, ezzel pedig jelentősen csökkenthető a fogyasztás. Szintén az autóüveg fóliázás mellett szól a megnövekedett biztonság, a fólia ugyanis nem csak az erős napsütéssel szemben véd, hanem a kíváncsi tekintetekkel szemben is. Ha az autóban lévő értékek nem láthatóak kívülről, úgy a céges autó kevesebb eséllyel válik vonzó célponttá a tolvajok számára. Az autóüveg fóliázás tehát összességében remek befektetés a cégek számára, hiszen alacsonyan tarthatóak az üzemanyagra fordított költségek, és a lopásból adódó veszteséggel is kisebb eséllyel kell számolni.

Amennyiben Önt is érdekli a lehetőség, és a fővárosban venné igénybe a szolgáltatást, nálunk jó helyen jár! A Kiss Fólia csapata szakszerűen és precízen végzi az autóüveg fóliázást Budapesten. Ha kíváncsi a részletekre, látogasson el a www.foliazunk.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat a szolgáltatás menetéről és áráról is! Amennyiben pedig meggyőztük, és úgy érzi, hogy máris igénybe venné az autóüveg fóliázást Budapesten, lépjen velünk kapcsolatba a +36-20-456-0842-es és a +36-20-432-3113-as telefonszámok egyikén vagy a kissfolia2018@gmail.com e-mail címen!