kipufogószigetelés szerepe mind a hő-, mind a zajvédelem szempontjából lényeges; előbbi az autót és tulajdonosát, míg az utóbbi a környezetet óvja.

kipufogószigetelés kifejezetten fontos szerepet játszik a környezetterhelés csökkentésében, emellett pedig a hőterhelés csökkentése által óvja a kipufogó közvetlen közelében elhelyezkedő alkatrészeket, így meghosszabbítja azok élettartamát, egy motorkerékpár esetében pedig annak használóját is megvédi az égési sérülésektől. Az égésgázok ugyanis kimondottan magas hőmérsékletűek, aminek folyományaként maga a kipufogó is áthevül, és ezt a hőt a külvilág felé adja le. Ha hozzáérünk a sokszor több száz fokos kipufogóhoz, az súlyos sérüléseket okoz, tehát a kipufogószigetelés egy motorkerékpár esetében gyakorlatilag elengedhetetlen. Emellett persze a hangszigetelés is fontos, bár ehhez a kipufogó hangerejének tompítására is szükség van..

Cégünk kiváló minőségű szigetelőanyagokat, így többek között kipufogók szigeteléséhez használatos termékeket is kínál, méghozzá igen kedvező áron. Termékeink segítségével biztosíthatja a hatékony hő- és hangszigetelést akár motorkerékpárja esetében is. Széles kínálatunkban megtalálhatóak többek között a az egyszerű és a hővisszaverő szigetelőrétegek, a külső védőréteg, de akár textilüveg ragasztószalagot, vagy HT ragasztót is beszerezhet kínálatunkból. Az alkalmazási hőmérséklettől és egyéb tényezőktől függ, hogy pontosan mivel tudja a legjobb eredményt elérni. Ha bővebb információra lenne szüksége a kipufogószigetelésekkel és más termékeinkkel kapcsolatban, látogassa meg a www.westex.hu címen elérhető weboldalunkat, és tudjon meg többet a hőálló anyagokról!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kipufogószigetelések iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-94-510-102-es telefonszámon, valamint a westex@t-online.hu e-mail címen, és kérjen árajánlatot!