Az időjárás olykor igencsak kíméletlen, ez pedig még az országúton is rossz látási viszonyokat eredményez az autósok számára. Ám akkor, ha valaki rendszeresen sötét mellékutakra, ritkán járt erdei utakra cseréli az aszfaltot, még csak viharral sem kell számolni ahhoz, hogy balesetveszélyessé váljon a közlekedés. Természetes, hogy kockázatos helyzeteket egyetlen terepjáró tulajdonos sem kíván magának, ezért mindenképpen ajánlott gondoskodni az optimális fényviszonyok megteremtéséről. Erre szolgálnak az OSRAM speciálisan erre a célra kifejlesztett LED lámpái, melyek számtalan típusban érhetőek el, így minden érdeklődő egyéni igényei szerint szerelheti fel járművét.

Az off-road lámpa lényege minden esetben az, hogy a volán mögött ülő személy magabiztosan tudjon vezetni, és a jármű jól látható legyen mások számára, ám a pontos funkció határozza meg, hogy milyen típusú lámpára van szükség. A távolsági fény mellett munkafényre is lehet igény, ha a helyzet ezt követeli meg, és egyik sem tudja helyettesíteni a másikat, ezért alaposan meg kell fontolni, hogy az OSRAM melyik termékére essen a választás. A teljesítmény és a fényerő szintén alapvető szempontok a vásárlásnál, de ezen felül arra is érdemes figyelni, hogy a lámpa egyenletes fényeloszlást biztosítson.

Az OSRAM off-road LED lámpák akár a nappali fényhez hasonló körülményeket is képesek teremteni, ám nem csak hatékonyságuk miatt érdemes ezek közül választani, hanem megbízhatóságuk miatt is, ami legalább ugyanolyan fontos tényező. Az OSRAM lámpái között minden igényre van professzionális megoldás, a kérdés csak az, hogy mire van szükség?

Ha Önnek már megvan az elképzelése, ismerkedjen meg cégünk, a 4 wd Profi Shop Kft. webáruházának kínálatával, ha pedig bizonytalan, kérje bátran szakértőink segítségét! Az általunk forgalmazott OSRAM off-road LED lámpák megtekinthetőek, és ha megszületett a döntés, kedvező áron akár azonnal meg is rendelhetőek a www.4wdprofishop.hu weboldalon. Szakmai kérdéseit szívesen megválaszoljuk, ha kapcsolatba lép velünk a +36-83-900-030-as telefonszámon vagy az info@4wdprofishop.hu e-mail címen!