Gépjárművét a téli hónapokban sem pihenteti, hiszen szüksége van rá a mindennapokban? Igyekszik a rendszeres karbantartásra, az alkatrészek alapos ellenőrzésére ügyelni? Semmiképp sem szabad a téli gumik felszereléséről megfeledkeznie, hiszen ez is az alapvető feladatok közé tartozik. A csúszós utakon elengedhetetlen a speciális szerkezettel rendelkező téli gumik használata. Ha szeretne időt és pénzt megtakarítani, érdemes az autógumik beszerzését és cseréjét egy helyen intézni.

Az előttünk álló időszakban számíthatunk a tartósan 7 oC alatti hőmérsékletre, amikor nélkülözhetetlen a téli gumik alkalmazása. Akkor közlekedhetünk biztonságosan, ha gondoskodunk a megfelelő eszközök beszerzéséről és felszereléséről. Nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk az akkumulátorra, a fagyállóra és az ablaktörlőre a hideg hónapokban, ezen kívül kiemelt szerepet játszik az autógumik cseréje is. A téli gumik speciálisan kialakított szerkezettel, valamint egyedi gumikeverékből készülnek, amely lehetővé teszi, hogy puhák maradjanak a zord időben is, ennek köszönhetően nem veszítik el a tapadásukat.

Többféle típusú, kiváló minőségű autógumik széles választékával várja cégünk, az AR-GO Bt. webáruháza! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk jól felszerelt szervizünkben, így örömmel segítünk személyes felkeresés alkalmával is. Megbízható forrásból rendelheti meg a megfelelő téli gumikat, ha minket választ. A legismertebb és legnépszerűbb gyártók által készített autógumik állnak rendelkezésére, amelyeket kedvező feltételek mellett szerezhet be tőlünk. Tekintse meg kínálatunkat, és informálódjon egyéb tevékenységeinkről a www.ar-go.hu honlapunkon!

Gondoskodjon saját, és az utakon közlekedők biztonságáról, valamint óvja autója állapotát megfelelő módon! Készítse fel gépjárművét a téli időszak szerint, szerezze be tőlünk a kiváló minőségű téli gumikat! Bármilyen kérdése merül fel autógumikkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Hívjon bennünket a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu címünkre!