Tavasszal újra elérkezik a karbantartás és az autógumik cseréjének ideje. Megfeledkezhet a havas, jeges utakról, és felkészülhet a kellemesebb hónapokra. A nyári időszak a járművekre is hatással van, így nem szabad a gumiabroncsok cseréjéről megfeledkezni. A legjobb megoldás, ha gumiszervizt keres fel, ahol minden feladatot elvégeznek egy helyen.

A tavasz beköszöntével megválhat a téli gumiktól, és felkerülhetnek a nyári gumik. Számos kérdése merülhet fel, hiszen több tényezőre kell figyelmet fordítani. A gumiabroncsok kora meghatározó, azonban emellett a jelenlegi állapotát is figyelembe kell venni. A rossz menettulajdonságok balesethez vezetnek, ezért semmiképp sem maradhat el az alapos ellenőrzés. Gumiszervizben tájékoztatják a tudnivalókról, és ha igényt tart új autógumikra, itt beszerezheti ezeket. Jó, ha tudja, hogy a gumiabroncsok állapota nem csak a tárolástól és a használattól függ, hanem a lengéscsillapítók, a futómű helyes működésétől is. Éppen ezért célszerű szakemberek véleményét kérni.

Teljes körű, színvonalas szolgáltatást nyújtunk az AR-GO Bt. munkatársaiként. Egyszerűen és gyorsan juthat hozzá a legmegfelelőbb gumiabroncsokhoz. Az új termékek értékesítésén kívül felkészülten vállaljuk a szerelést, a javítást és hasznos tanácsokat adunk a gumitárolással kapcsolatban. Ha műszaki vizsga előtt áll az autója, lehetősége van ezt a feladatot is nálunk megoldani. Gumiszervizünk szakemberei megtesznek mindent annak érdekében, hogy biztonságban tudjon útnak indulni. Informálódjon termékeinkről, és tudjon meg többet tevékenységünkről a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Kímélje meg magát a bosszúságoktól! Fordítson kiemelt figyelmet a gépjármű ellenőrzésére, és vizsgálja meg alaposan a felszerelésre váró autógumikat! Ha szeretne a kiváló állapotban biztos lenni, vagy új gumiabroncsokra van szüksége, keresse fel gumiszervizünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon vagy küldjön nekünk üzenetet az argoabroncs@t-email.hu címünkre!