Folyamatosan autózik a téli hónapokban is? Netán olyan területre tervezi útját, ahol a megszokottnál jobban kell számítania a havazásra, illetve a lefagyott utakra? Nagyon fontos, hogy a jelenlegi időszakban a rövidebb távokra se induljon el téli gumik nélkül, hiszen azok teljesen más tulajdonságokkal jellemezhetők, mint más típusú autógumik. Ezekben a hónapokban csak a téli gumik teszik lehetővé a problémamentes közlekedést.

Az év minden részében hallhatunk balesetekről, amelyek száma a téli időszakban jelentősen megemelkedik. A megváltozott útviszonyok miatt sokkal veszélyesebb az utakon közlekedni, megfelelő autógumik nélkül pedig nem is szabad útnak indulnunk. A téli gumik nélkülözhetetlenek a csúszós, havas útburkolatokon, tévedünk, ha úgy gondoljuk, hogy átvészelhetjük a telet is a nyári gumikkal. Ebben az esetben nem csak saját és autóstársaink épségét sodorjuk veszélybe, de a nyári gumik teljesen elhasználttá is válhatnak. A téli gumik kifejezetten az alacsony hőmérséklet tűrésére, és a lefagyott utakon való menetbiztos közlekedésre alkalmasak, az időjárási körülményeknek és útviszonyoknak megfelelnek.

Minőségi autógumik széles kínálatával várja cégünk, az AR-GO Abroncs Bt.! Termékeinket közvetlenül a legnagyobb gumigyártóktól szerezzük be. Az értékesítésen kívül teljes körű szervizeléssel, állapotfelméréssel, javítással is foglalkozunk, így nem csak a hiányzó, kifogástalan téli gumikat és egyéb autógumikat szerezheti be nálunk, hanem segítséget nyújtunk, bármilyen nehézsége adódik gépjárműve üzemeltetése során. Tekintse meg autógumi választékunkat, és szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Induljon útnak bátran, tudja biztonságban saját magát és autóját is! Szerelje fel időben a téli gumikat, hogy ne okozzanak nehézséget a lefagyott, havas utak sem! Megfelelő autógumik beszerzése céljából, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon vagy az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkön!