Nem elég rendszeresen karban tartani az autó futóművét és a fékeket, a maximális biztonság érdekében a gumiabroncsok állapotának is nagy figyelmet kell szentelni. Amennyiben a járművén lévő gumik elöregedtek, kopottak, vagy éppen javíthatatlan defektet szenvedtek, ne halogassa a gumiabroncs vásárlást, inkább forduljon bizalommal a Flotta Szerviz Kft.-hez!

A hosszabb fékút, a gyengülő útfogás, a csikorgós elindulás, vagy éppen a kerekek kipörgése vizes aszfalton mind azt jelzik, hogy épp itt az ideje megejteni a gumiabroncs vásárlást. Néhány paraméterrel azonban fontos tisztában lennie, mielőtt gumiabroncs vásárlásba kezd. A legfontosabb tudni a gumik pontos méretét, amely minden gumiabroncs oldaláról egyértelműen leolvasható. Érdemes azt is végiggondolni, milyen útviszonyok és futásteljesítmény mellett használja majd az abroncsait. Ha rendszeresen hosszabb távokon autózik, sokat használja az autópályát, jobb döntésnek bizonyulhat a prémium minőségű gumiabroncs vásárlása. Általánosságban kijelenthető az is, hogy érdemes a rendelkezésre álló anyagi kereten belül a lehető legjobb minőségű gumiabroncsot választani, mivel ezek jelentik az egyetlen kapcsolódási pontot a jármű és az útfelület között.

További fontos szempont, hogy milyen időjárási körülmények mellett használja majd az abroncsokat. Nyáron nem biztosítanak tökéletes tapadást a téli gumik, viszont ősszel már inkább téli vagy négyévszakos gumiabroncs vásárlása tűnik logikus választásnak.

Webáruházunkban egyszerűen, gyorsan intézheti a gumiabroncs vásárlást, legyen szó bármilyen járműtípusról és méretről. Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról, a nálunk vásárolt abroncsokat ingyenesen kiszállítjuk Magyarország teljes területén. Ha igényli, a gumiabroncsok felszerelésében is szívesen segítünk budapesti átvevőhelyeinken. Nem csak a kényelem miatt érdemes minket választania: a kötelező garancián túl, a vásárlástól számított egy évig kátyúgaranciát vállalunk 14 nyári- és téligumi márkára!

Tájékozódna elérhető készletünkről?  Keresse fel a weboldalunkat, hiszen a gumiterminal.hu-n részletes gumikereső segítségével könnyedén megtalálhatja a járművére tökéletesen passzoló abroncsokat! Kérdése merült fel? Forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-619-06-77-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@gumiterminal.hu e-mail címünkre!