Rendszeresen vezet gépjárművet a téli hónapokban is? Munkaeszköze az autója, vagy más ok miatt ül gyakran a kormány mögé? Akár csak néhány alkalommal, akár naponta közlekedik a hűvösebb, csapadékosabb időben is gépjárművel, nem maradhat el a téli gumik felszerelése!

Már csak néhány hét, és újra beköszönt a hűvös, csapadékos időszak, majd a zord tél is, amikor egy járműről sem hiányozhatnak a téli gumiabroncsok. Ha nem szeretne az utolsó pillanatban kapkodni, és meglehetősen drágán vásárolni, érdemes a téli gumikat már most beszerezni. Még a fagyos, havas szezon előtt fontos, hogy felszerelje a megfelelő téli gumiabroncsokat, amelyek anyagösszetétele és mintázata is eltér a nyári típusoktól. A téli változatok a leghidegebb napokon, mínusz fokokban sem válnak rideggé, megőrzik a rugalmasságukat, a mélyebb mintázatnak, és a barázdáknak köszönhetően könnyen irányíthatja a járművet a csúszós útfelületen is. A szezonális cserével növelheti a nyári gumiabroncsok élettartamát, és biztonságosan közlekedhet. A téli autógumik felszerelése indokolt, ha a nappali maximum hőmérséklet tartósan 7 Celsius-fok alatt van. Bármilyen járművel közlekedik, ne hanyagolja el ezt a rendkívül fontos feladatot! A téli gumik kiválaszthatók és megrendelhetők online is, így bárhonnan és bármikor lebonyolíthatja a vásárlást.

Előzze meg a balesetet, és kímélje meg magát más kellemetlenségektől is! Fordítson nagy figyelmet a téli gumiabroncsok időben történő felszerelésére! Oldja meg költséghatékonyan és kényelmesen a beszerzést, rendeljen kiváló minőségű, ugyanakkor olcsó téli gumikat cégünk, a Szupi-Team Kft. webáruházából! Új, használt és futózott gumiabroncsokat egyaránt megtalálhat nálunk, így egyéni igényeinek, és a jármű típusának megfelelő termékhez hozzájuthat rövid időn belül. Találja meg könnyen és gyorsan az ideális téli gumikat www.szupigumi.hu weboldalon részletes kereső segítségével! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-4872833-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a szupi.szunyogh@gmail.com e-mail címünkre!