Sok autótulajdonosnak fontos, hogy a járműve kitűnjön valamivel a többi közül, hogy valamiben egyedi legyen a megjelenése. Szerencsére erre ma már számtalan megoldás létezik, hiszen a gépkocsit tuningolhatjuk is, de a különleges látvány érdekében mindenképp érdemes beiktatni a karbonfóliázást is.

karbonfólia öntött szerkezetű, ezért nagyszerűen használható a legkülönbözőbb felületek bevonására.  Alkalmas akár a laptop felületének egyedivé varázslására is, de igen népszerű a járműveken történő felhasználása. A karbonfóliázás előnye, hogy tökéletes fedés érhető el vele, és nem kell attól félni, hogy a fólia néhány hét vagy hónap múlva leválik. A karbonfóliázás tartós eredményt ad, az autót pedig igazán különlegessé varázsolja, sokkal komolyabb, tiszteletet parancsoló külsőt kölcsönöz neki. A telepítése viszonylag egyszerű, a teljes folyamat, a jármű előkészítésével együtt néhány nap alatt kivitelezhető. Valamivel gyorsabb a munka, ha az autó tisztán érkezik a műhelybe. A tartósság érdekében fontos, hogy a gépkocsi teljesen tiszta, zsírmentes legyen, illetve érdemes róla leszerelni a könnyen eltávolítható alkatrészeket. A karbonfóliázás hatékonyan elfedi az apróbb hibákat a karosszérián.

Az általunk használt karbonfólia magas minőségű, ellenáll az időjárás viszontagságainak, legyen az erős napsugárzás vagy fagy. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a fólia telepítésére, ezért biztos lehet benne, hogyha ránk bízza az autóját, nem fog csalódni a végeredményben. A karbonfóliázást ajánljuk akár tuningolt járművek, akár céges autók esetében is, de természetesen bármelyik gépkocsit különlegessé varázsolhatjuk vele.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel weboldalunkat, a www.foliazunk.hu honlapot, ahol további információt talál a szolgáltatásról! Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe a karbonfóliázást Budapesten kedvező áron! A részletekről a 06-20-456-0842-es vagy a 06-20-432-3113-as telefonszámon, valamint a kissfolia2018@gmail.com e-mail címen érdeklődhet.