karosszéria fóliázás képes a fényezést kiváltani? Véleményünk szerint az autó fóliázás legalább olyan látványos és minőségi bevonat a karosszérián, mint amilyen maga az eredeti fényezés. Sok autó tulajdonos nem szeret lemondani a fényezésről, de nem is szívesen fizeti ki annak a meglehetősen borsos árát.

Az autó fólia gyakorlatilag az autó teljes külső felületét beboríthatja, a karosszériától kezdve a szélvédőkön át egészen a fényszórókig. Az autó fólia egyaránt segíti az autó külső védelmét és annak dekoratívabb megjelenését is. A karosszéria fóliázás kifejezetten azoknak szól, akik a jármű színét szeretnék megváltoztatni és nem a kőfelverődés ellen keresnek védő fóliát.

Az eredeti állapotban, gyári formában megvásárolt autók színét a fényezés adja. Amikor egy karosszéria megsérül, a fényezés megkarolódik, akkor sérülések keletkeznek rajta. Ezeket a sérüléseket ki lehet javítani egy újrafényezéssel, viszont ez nem olcsó projekt. A karosszéria fóliázás szinte ugyanolyan hatást tud elérni, mint a fényezés, viszont jóval megfizethetőbb az ára.

Azt javasoljuk, hogy döntsön a karosszéria fóliázás mellett, ha szeretne az autójának új színt adni, unja a régit, olyan autót vett, aminek eleve nem a színe volt a mérvadó. Kisebb költségekkel, de látványos eredményekkel lehet új kinézetű autója! A hozzáértő szakemberek által, minőségi anyagok felhasználásával kivitelezett karosszéria fóliázás igényes, tartós, nem válik fel, nem kerül alá szennyeződés és a fényezést is megóvja.

A karosszéria fóliázás nem vesz sok időt igénybe, az előkészületek függvényében néhány napon belül el is készül. A tiszta, zsírtalanított karosszériára kerül az autó fólia, anélkül, hogy látható lenne az autó felületén.

A www.foliazunk.hu webcímen a Kiss Fólia szolgáltatásait ismerheti meg közelebbről, köztük a budapesti karosszéria fóliázást is. Amennyiben teljes színváltást tervez, keressen minket bizalommal és rendelje meg szolgáltatásunkat! A 06-20-456-0842, 06-20-432-3113 telefonszámokon vagy a kissfolia2018@gmail.com email címen elérhetőek vagyunk!