A néhány éve hatályba lépett fővárosi taxirendelet egységes arculatot ír elő valamennyi budapesti taxi számára. Az autók megjelenése szigorú szabályokhoz kötött, ennek értelmében az alapszín RAL 1023 Traffic Yellow, míg az információs elemek színe RAL 9017 Traffic Black, de a felhasználható betűkészlet és az információk megjelenítése, igény szerint elhelyezhető reklám helye is meg van szabva. Ennek megvalósítása a szolgáltató feladata, ezért a taxisok saját érdeke, hogy olyan szakembereket találjanak, akik igényes végeredményt garantálnak és kedvező feltételekkel dolgoznak. Mire lehet számítani, ha autófóliázás mellett döntenek a tulajdonosok?

Az autófóliázás első pillantásra egészen úgy néz ki, mint a fényezés, ám ez a megoldás kiküszöböli az azzal járó hátrányokat. Az eljárás költséghatékony és gyorsan megvalósítható, cserébe egy könnyen javítható felületet kapnak a tulajdonosok, ami az autó eredeti fényezése nélkül eltávolítható a későbbiekben. Az autófóliázás igényes megjelenéssel ruházza fel a járművet, ami ezzel a megoldással teljes mértékben eleget tud tenni a taxirendeletben foglalt arculatra vonatkozó előírásoknak. A kiváló minőségű alapanyagokkal végzett autófóliázás tartós megoldást kínál a tulajdonosoknak, melynek köszönhetően hosszú időn át biztosítva lesz a szabályos taxizás.

Ha Budapesten autófóliázásra van szüksége, az Autodekor.hu Bt. szakértő csapatára számíthat! Szakértelmünkben, tapasztalatunkban és lelkiismeretes munkánkban nem fog csalódni. Többféle minőségben, kedvező áron vállaljuk az autófóliázást, és munkánkra garanciát vállalunk, így biztos lehet benne, hogy ha hozzánk fordul, a lehető legjobb megoldást nyújtjuk. Ha szeretné megismerni szolgáltatásunk részleteit, látogasson el www.automatricak.hu weboldalunkra, amennyiben pedig ajánlatot kérne vagy feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-30-646-6293-as telefonszámon, valamint az info@automatricak.hu e-mail címen! Az autófóliázást Budapesten bízza ránk, és nem lesz gondja a szabályos taxizással!