Kedveli az egyedi megoldásokat? Szeretne járművével kitűnni a tömegből? Lehetősége van egyedi rendszámtábla készítésére, amit gyorsan és egyszerűen intézhet, ha profi szakemberek segítségét kéri!

Mindenki látott már olyan gépjárművet, amely egyedi rendszámtáblával felszerelt, hiszen azonnal magára vonzza a tekinteteket. Bármilyen típusú járművel rendelkezik, Ön is dönthet úgy, hogy egyedi rendszámtáblával indul útnak. Mielőtt azonban eldönti, hogy pontosan milyen rendszámmal tegye különlegesebbé a közlekedési eszközét, fontos, hogy tisztában legyen a karakterek kiválasztásának szabályaival. Az egyedi rendszámtáblán szereplő betűk és számok szabadon megválaszthatók, sokan becenevet, vagy vicces rövidítést szeretnének az autójukon látni. Megkülönböztethetők az egyedi rendszámok, amelyek 4 betűből és 2 számból, vagy 5 betűből és 1 számból állnak, valamint az egyéni rendszámok, amelyek 3 betű 3 szám kombinációt alkotnak. Az árak eltérnek egymástól, ezért lényeges, hogy alaposan átgondolja, melyik megoldás éri meg Önnek leginkább. Az egyedi rendszámtáblát a kormányhivatalon keresztül tudja igényelni, szükség van a jármű forgalmi engedélyére, a személyi igazolványára és a lakcímkártyájára. Amennyiben átruházásról van szó, engedélyt kell kérnie, és ilyenkor is számolnia kell költséggel. A legjobb megoldás, ha rendszámkészítéssel foglalkozó szolgáltatót keres fel, ahol segítenek Önnek az ügyintézésben.

Jusson hozzá rövid időn belül az igényeinek megfelelő rendszámtáblához! Teljes körű szolgáltatást nyújt cégünk, a Forwex Bt., így könnyen és gyorsan intézheti az egyedi rendszámtáblával kapcsolatos teendőket. Akár néhány napon belül kézbe veheti az új rendszámtáblát, és nem kell várakozással, sorban állással töltenie az idejét.

Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről, és tájékozódjon az egyedi rendszámtábla árakról a www.rendszamtabla.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-20-9363372-es telefonszámunkat, vagy küldjön e-mailt az info@rendszamtabla.hu címünkre!