A különböző gépkocsi és fényvédő ponyvák láthatatlanul is körbe vesznek bennünket. Népszerűségük pedig nem véletlen, hiszen ezek a termékek számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. A ponyvák sokszínűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számtalan formában kaphatóak. Így nem csak autótakaró ponyva létezik, hanem fényvédő ponyva, napellenző, ablakfóliás ponyva, szikramentes hegesztő függöny és hintaágy tető is.

A ponyvák felhasználása tehát rendkívül széles körű, hiszen a természet szélsőséges elemei ellen biztosítanak védelmet. Éppen ezért az autótakaró ponyva és más napellenző elsődleges feladata a napfénytől és a fagytól való védelem. Azonban nem csak házunkat és autónkat óvhatjuk meg, hanem motorunkat, utánfutónkat, áru- vagy állatszállító járművünket, hajónkat vagy akár teraszunkat is. Jöhet erős napsütés, nyári zápor vagy téli fagy, az autótakaró ponyva ugyanolyan hatékonyan óvja meg gépjárművünket, mint például egy vendéglátóipari ponyva a vendégeket.

Tökéletes ponyvával a tökéletes autókért!

Mindenki szeretné, ha gépjárműve biztonságban lehetne akkor is, ha nem tartjuk állandóan garázsban. A rendszeres kinti parkolás azonban idővel a legjobb fényezést is tönkreteszi. A napon kívül természetesen más időjárási elemekkel is meg kell küzdeniük a szabad ég alatt álló kocsiknak. Számukra csupán az autótakaró ponyva jelenthet megoldást! Az egyedi méretben kapható autótakaró ponyva megvéd a nedvességtől, a mínusz fokoktól, a fagytól és a tűző napsugarak káros hatásaitól is éppen úgy, mint a külső szennyeződésektől.

Ha Ön is szeretné autóját állandó biztonságban tudni az utcán vagy az udvarban, akkor lepje meg magát és kedvenc járművét egy autótakaró ponyvával, hogy még sok-sok éven át megőrizhesse állapotát! Ismerje meg cégünk, a Delta 2002 Kft. ponyva kínálatát a www.delta2002.hu weboldalon! Termékeinkről érdeklődjön bátran a 82-312-941-es telefonszámon vagy a delta@somogy.hu e-mail címen, szakértőink mindenben rendelkezésére állnak!