karbonfóliázás az autódekoráció egyik népszerű formája. Önnek is elkészítjük a dekoratív karbon csíkokat a jármű karosszériára!

A karbon erős szénszál anyag, amiből régen versenyautók elemeit készítették. A sportos megjelenéshez azonban nem kell méregdrága karbon elemekre költenie, elegendő az is, ha az eredetire megszólalásig hasonló autómatricákat választ!

A karbonfólia eredetileg a belsőépítészet eszköze volt. A felragasztható fóliákat a belső terek dekorálására használták. A fóliákban gyorsan meglátta a lehetőséget az autóipar is és a karbonfóliázás mára népszerű szolgáltatássá vált. A karbonfóliázás lényege, hogy nem a teljes karosszériát csomagolják be az öntapadós dekorfóliával, hanem csak bizonyos elemeket belőle. Az ízléses dekoráció lényege, hogy csak kisebb elemeket borítanak karbon utánzatú fóliával. A karbonfóliázás rendkívül dizájnos, elegáns és különleges külsőt tud kölcsönözni az autónak. A karbonfóliázás 3D-ben készül, de ma már elérhető 4D és 5D fólia is, matt és fényes változatban, részleteiben eltérő mintázattal.

karbonfóliázás egy olcsóbb, de külsejében prémium megjelenést nyújtó szolgáltatás, ami a szénszálas, gyári, karbon anyagra megszólalásig hasonlít. A kivitelezést bízza profikra a tökéletes illesztés érdekében! Az autófólia vízálló, uv álló, strapabíró, könnyű tisztítani és rendkívül divatos is.

Az autódekorációval kapcsolatos tevékenységünkről a www.autodekor.hu honlapon tud tájékozódni. A budapesti karbonfóliázás az Autodekor.hu Bt. egyik olyan szolgáltatása, amit autó tulajdonosként Ön is igénybe tud venni, ha autódekorációval szeretné egyedibbé tenni az autója külsejét vagy akár belsejét. Forduljon hozzánk bizalommal és a műhelyünkben gyorsan, megfizethető áron adunk megújult külsőt a járművének! Már nem maradt más dolga, csak annyi, hogy kapcsolatba lép a kollégáinkkal és időpontot egyeztet a kiválasztott dekorációs szolgáltatáshoz! A +36 30 214 27 63, +36 23 787 353 telefonszámokon vagy a dekor@autodekor.hu email címen tud elérni minket!