Az autósötétítés, más néven autóüveg fóliázás rengeteg autón megfigyelhető. Régebben kizárólag a tuningolt autók jellemzője volt, ám később az átlagautósok is felismerték az előnyeit, így elég hamar elterjedt.

Az autósötétítés legnagyobb előnye nyáron kamatoztatható, hiszen gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy napszemüveg: tompítja a fényt, véd az UV sugárzástól, hiszen kiszűri azt, és az autó belterének melegedését is csökkenti, aminek következtében kevesebbet kell a klímaberendezést használni, így az autó fogyasztása is csökken, és közvetve a környezetet is óvja, hiszen így kevesebb káros anyag jut a levegőbe.

Egy következő előny a beláthatóság drasztikus csökkenése, és ez nem csak alvilági figurák számára hasznos, sőt, épp nekik nem kedvez. Az autósötétítés ugyanis megnehezíti a belátást, vagyis kívülről nem látszik, milyen értéktárgyak lehetnek az autóban, így feltörni sem érdemes, mivel nem biztos a zsákmány. Statisztikailag bizonyított tény, hogy az ilyen jellegű autófeltörések száma a fóliázott üvegű autók esetében elenyésző!

És természetesen nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy az autó üvegének sötétítése igencsak jól néz ki. Dekoratívabbá teszi az autót a fólia, és erre bizonyíték a számos, különböző stílusban tuningolt autó, de a nagyobb luxusmárkák autóin is látni autósötétítést, mi több, ezek egy része gyári megoldás! Ha tehát nem csak az UV- és feltörésvédelem, de az esztétika is számít, akkor mindenképp érdemes befektetni néhány négyzetméternyi fóliába a választott színben!

Amennyiben autósötétítésre lenne szüksége, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Bestfóliához! Többféle termék közül választhatja ki a megfelelő típusú fóliát, amit rövid határidővel, kiváló minőségben és kedvező áron fel is helyezünk autója üvegeire. Látogasson el a www.autofolia.net címen elérhető honlapunkra, és tekintse meg fóliáinkat, illetve referenciamunkáinkat! Amennyiben szeretné megrendelni az autósötétítést, lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-924-3168-as, vagy a 06-30-686-1644-es telefonszámunkon!