szélvédő cseréje bizonyos esetekben az egyetlen jó megoldás. A gyakran volán mögé ülő autósok előtt nem ismeretlen az a szituáció, amikor szinte a semmiből felbukkan egy kósza kavics, ami úgy távozik, hogy nyomot hagy az autó üvegén. A szélvédő karcolástól vagy rosszabb esetben töréstől elcsúfítva marad az út szélén. Ilyenkor a gondos autós első útja az autó szerelő műhelybe vezet, ahol megállapítja az autószerelő, hogy javítás vagy pedig szélvédő csere szükséges a sérülés eltüntetéséhez.

szélvédő csere egy költségesebb művelet, de tény, hogy komolyabb eredménnyel jár. Sok autó tulajdonos hajlamos a halogatásra és csak akkor dönteni a drasztikusabb megoldás mellett, ha az már valóban elkerülhetetlen. Valóban igaz, hogy a szélvédő csere drágább, de nem is jár olyan kockázattal, mint egy sérült autó üveg javítása. Nem kérdés, hogy egy törött, láthatóan tönkrement szélvédőt cserélni kell, de ha felverődés, repedés a sérülés, akkor a javítás mellett is dönthet.

A szakember véleménye a döntő, Ő meg tudja mondani, hogy a szélvédő csere vagy a javítás indokolt e. Egy biztos, a szélvédő nem maradhat repedt, mert az autóval nem lehet műszaki vizsgára menni és a a kilátást is veszélyezteti, az üveg merevítő funkciója csökken, nem tudja úgy megvédeni az utasokat, mint hibátlan állapotban. Ne kockáztassa a biztonságát vagy egy büntetést, kérjen szélvédő cserét!

A www.autouvegcentrum.hu webcímen a Fridova Kft. honlapja elérhető, ahol az autószerelő műhelyünk szolgáltatásainak részletes ismertetőjét tudja megtekinteni minden autós érdeklődő. A profin kivitelezett szélvédő cserét és egyéb teendőket,  javításokat korrekt áron tudja megrendelni, méghozzá rövid várakozási idővel. A csapatunk arra törekszik, hogy a legjobbat nyújtsa ügyfeleinek és a legjobb formába hozza a járműveket. Minden érdeklődőnek szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást, ehhez elég felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal az egyik elérhetőségünkön. A honlapon az info@autouvegcentrum.hu email cím szerepel és a 06-88/400-876, 06-30/927-0248, 06-30/520-9523 telefonszámaink.