Az autó üvege sérülékeny alkatrész, hiába készül erős üvegből. Egy szerencsétlenül felpattanó kavics vagy egy erősebben visszacsapódó faág, egy üvegnek ütődő madár stb. repedést vagy komolyabb sérülést tud okozni a szélvédőn. A szélvédő javítás vagy a szélvédő csere két lehetőség arra, hogy az autóüveg ismét ép és esztétikus legyen. A nagy kérdés így hangzik: mire van szükség szélvédő javításra vagy a szélvédő cserére?

Az biztos, hogy nem ajánlott halogatni  a javíttatást, hiszen egy, eleinte apróbb karcolásból is válhat olyan probléma, amin már csak a teljes autóüveg csere tud segíteni. A kőfelverődés szélvédőre különösen veszélyes sérülés, aminek különböző típusait tudjuk megkülönböztetni. A kő okozta kár mérete és alakja alapján is többféle sérülés létezik. Ha a sérülés nem repedés, akkor nincs szükség szélvédő cserére, csupán javításra. Ha megtörtént a baj, azonnal le kell ragasztani a sérülést, nehogy víz vagy szennyeződés jusson bele. Miután a szakember látta, a javítást speciális anyaggal végzi el, amivel a hiányt kipótolja. Ha csak a külső üveg sérült, elég a javítás, de ha a sérülés mélyebb vagy az autóüveg már elrepedt, akkor elkerülhetetlen a szélvédő csere. Kizárólag akkor fér bele a javítás az autóüvegre vonatkozóan, ha az nem a látóteret érinti. Mind a javítás, mind a szélvédő csere órákat vesz igénybe csupán, tehát a tulajdonosnak ideális esetben nem kell sokáig nélkülöznie a járművet.

A www.autouvegcentrum.hu webcímen az Autóüveg Centrum honlapja található és rajta a cég összes tevékenységének felsorolása. A szolgáltatások egyike a szélvédő cseréjével, javításával kapcsolatos. Minden autótulajdonost várunk autószerelő műhelyünkben, akinek fontos, hogy minél előbb, jó ár-érték arányban elkészüljön a járműve javítása! Amennyiben szeretne előzetesen részletes felvilágosítást kérni árainkról, szolgáltatásainkról, megteheti a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! A +36-88-400-876,  +36-30-927-0248, +36-30-20-9523 telefonszámok egyikén vagy pedig az info@autouvegcentrum.hu email címen tud kapcsolatba lépni illetékes kollégáinkkal.